Over ons De autoriteit in het omruilen en inbouwen van witgoed en inbouw keukenapparatuur

Wie zijn we

Exchange NL is ontstaan vanuit een familiebedrijf, welke in 2003 is opgericht om een oplossing te bieden voor de omruilingen van producten binnen de garantietermijn van fabrikanten. Electrolux was de eerste klant en al snel volgde meerdere grote witgoedfabrikanten. De meeste van onze opdrachtgevers hebbenw ij via de fabrikanten als klant mogen ontvangen of via mond op mond reclame door tevreden opdrachtgevers. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot de autoriteit in het omruilen en inbouwen van witgoed en inbouwkeukenapparatuur. Dit doen wij dagelijks in Nederland en België.
Service is voor ons zeer belangrijk. Onze monteurs zijn het vistekaartje van de opdrachtgevers. De monteurs zijn gecertificeerd voor NEN 3140 en krijgen jaarlijks een opleiding via de fabrikanten, om van de laatste nieuwtjes in de witgoedbranche op de hoogte te blijven. Daarnaast zijn zij allemaal gekleed in dezelfde bedrijfskleding.
Op dit moment rijden wij met milieuvriendelijke (EURO5) bedrijfswagens, waarbij ook de huisstijl is doorgevoerd.

Wat doen we

Wij bieden oplossingen voor het bezorgen, inbouwen en omruilen van witgoed en keukeninbouwapparatuur. Dit doen wij voor verschillende grote witgoedfabrikanten zoals; Electrolux, LG Electronics, Haier, ATAG en Asogem.
Daarnaast werken wij ook voor grote en middelgrote (web)winkels, onder andere voor; Coolblue, MediaMarkt, Bestsellers, Vodelca, Budgetplan en Paulissen Witgoed. Vanaf het moment van het doorgeven van de order, wordt de opdrachtgever totaal ontzorgt.

Exchange NL:

  • zorgt binnen 24 uur voor een afspraak met de consument;
  • levert de order binnen 3 werkdagennaontvangst van het apparaat;
  • zorgtdat de comsumenttevreden is met de omruil/levering.
Het persoonlijk contact met de consument staat voorop. Iedereen wordt door ons telefonisch benaderd. De avond voor levering ontvangt de consument een mail met het tijdsblok waarin we komen. Tijdens het hele omruil/ leveringsproces kan de opdrachtgever de status van de order realtime volgen. Onze monteurs zijnuitgerust met PDA's, waardoor we bijna geheel papierloos werken. Via een track en trace systeem kan de consument ons realtime volgen.

Waarom kiezen voor Exchange NL

Ervaring

Jarenlange ervaring met de grote witgoedfabrikanten, witgoeddetaillisten en keukenvakhandel.

Service

Ons personeel is vriendelijk, betrokken en servicegericht en heeft een gedegen interne opleiding genoten.

Bezorging in huis

Wij leveren tot en met de vierde verdieping per trap of lift, met twee bezorgers. Oude apparaten nemen wij uiteraard mee retour.

Oplossingen

Is een adres moeilijk bereikbaar dan kunnen we in overleg met de opdrachtgever een verhuislift regelen.

Gekwalificeerde mensen

Ons personeel is opgeleid om apparaten op een trekschakelaar aan te sluiten en hebben hiervoor de NEN 3140 training gevolgd.

Kennis

Wij kunnen alle bestaande inbouwapparatuur omruilen en aanpassingen verrichten aan aanrechtbladen.

Volgsysteem

Op onze website kunnen zowel de opdrachtgever als klant het traject volgen.

Rapporten

Heldere webtools voor inzage, rapportages en facturering.

Neem contact met ons op en kijk wat wij voor u kunnen betekenen.