DienstenWat we voor u kunnen betekenen

Inbouwen keukenapparatuur

Het inbouwen van keukeninbouwapparatuur behoort tot een van onze specialiteiten. Met onze jaren lange ervaring kunnen wij elke situatie aan. Wij leveren het apparaat op de juiste verdieping in huis (tm 4e etage met trap), bouwen het defecte apparaat uit, bouwen het nieuwe apparaat in. We testen het apparaat op werking en geven de consument een korte uitleg over de werking.
Neem contact met ons op voormeerinformatie.

Omruilen witgoed

Voor fabrikanten ruilen wij witgoed en keukenapparatuur om bij de consument. Dit gebeurt meestal binnen de fabrieksgarantie. Wij leveren het apparaat op de juiste verdieping in huis (tm 4e etage met trap), ontkoppelen het oude apparaat, sluiten het nieuwe apparaat aan. Hierbij kunnen deuren omgedraaid worden of de aansluiting van het apparaat op een trekschakelaar of perilexaansluiting verzorgt worden. Het defecte apparaat en verpakkingsmateriaal wordt door ons mee retour genomen. Het defecte apparaat wordt vervolgens, conform de eisen van de fabrikant, afgevoerd of retour naar de opdrachtgever gestuurd.
Neem contact met ons op voor meer informatie.

Bezorgen witgoed

Wij bezorgen witgoed en keukenapparatuur bij de consument in thuis. Wij leveren het apparaat op de juiste verdieping in huis (tm 4e etage met trap), sluiten het nieuwe apparaat aan. Hierbij kunnen deuren omgedraaid worden of de aansluiting van het apparaat op een trekschakelaar of perilexaansluiting verzorgt worden. Het defecte apparaat en verpakkingsmateriaal wordt op verzoek van de consument door ons mee retour genomen. Het defecte apparaat wordt vervolgens conform de eisen van de opdrachtgever afgevoerd.
Neem contact met ons op voor meer informatie.

Recycle

Voor onze opdrachtgevers handelen wij alle Recycle administratie af. Te denken valt aan het aanmelden van de apparaten in naam van de opdrachtgever en zorgen dat deze conform de eisen van het recycle bedrijf klaar worden gezet voor ophaling.
Neem contact met ons op voor meer informatie.

Warehousing

Voor een aantal opdrachtgevers verzorgen wij de warehousing. Te denken valt aan voorraadbeheer om nog snelle levering te kunnen realiseren.
Neem contact met ons op voor meer informatie.

IT-services

Onze IT services maken het mogelijk om te communiceren met uw systeem. Wij bieden hiervoor meerdere opties aan; van CSV bestanden tot XML integratie.
Neem contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact met ons op en kijk wat wij voor u kunnen betekenen.